La millor informació del ValènciaCF en valencià

Exercicis físics per a acabar la primera sessió a Suïssa
,

Exercicis físics per a acabar la primera sessió a Suïssa

COMPARTIR

La primera sessió d’entrenament ha finalitzat amb exercicis físics de resistència a bona intensitat després d’hora i mitja de treball de camp. Els jugadors s’han acabat d’espremer baix l’atenta mirada de Gattuso i dels seus assistents. Un Gattuso que ha alabat l’esforç dels seus jugadors a la part final de la sessió matinera.

I és que després d’haver realitzat treball de camp com possessions, tècnica col·lectiva, exercicis de pressió i eixida de baló i partits reduïts, el tècnic ha ordenat anades i tornades a diverses distàncies i amb ritme marcat.

Tant és així, que s’ha vist a alguns jugadors esgotats al final de la sessió i inclòs s’han pogut escoltar bromes com: “Esta vesprada lliure, no?” mentre els futbolistes es retiraven a l’hotel de concentració situat a escassos 300 metres del camp d’entrenament.

No obstant això, esta vesprada realitzaran la segona sessió del dia a partir de les 17:30, ja que les dobles sessions i la intensitat estan sent la tònica habitual durant la pretemporada i van a seguir sento a la concentració a Saint Gallen.