+  PRIMER EQUIP  

Estrada Fernández arbitrarà el Granada-València

Per Cristian Año · 14 Gener, 2016

El partit de tornada d’Octaus de Copa del Rei, on el València visita Los Cármenes, l’estadi del Granada, serà dirigit per un col·legiat del Comité d’Àrbitres de Catalunya, Xavier Estrada Fernández.

Els antecedents del club blanquinegre amb aquest àrbitre no són mals. Amb un total de 20 partits xiulats al València al llarg de la seua carrera, l’equip suma 10 victòries, 3 empats i 7 derrotes. És l’àrbitre que va dirigir aquesta temporada l’Athlètic de Bilbao-València, on l’equip de Valverde va guanyar per 3 gols a 1 als de Nuno.

A més a més, amb Estrada Fernández, el València va caure eliminat en Copa del Rei fa hui exactament 2 anys, on l’Atlètic de Madrid va véncer al València per 2 gols a 0, deixant fora de la competició a l’equip que dirigia Pizzi. Aquest partit va vindre marcat per l’expulsió a Parejo per part d’aquest àrbitre. També, encara que tornant 6 anys enrere, Estrada Fernández va expulsar a Marius Stankevicius en un partit disputat entre el Vila-real i el València. Aquests successos marquen la part negativa que podem trobar del col·legiat.

Així i tot, amb un total de 20 partits, el València ha guanyat un 50% d’aquests. Hui s’intentarà continuar amb aquesta ratxa i sumar altra victòria que provoque el pas a la següent ronda d’aquesta competició, els quarts de final.