La millor informació del ValènciaCF en valencià

Es retarda l’elaboració del conveni per al Nou Mestalla
,

Es retarda l’elaboració del conveni per al Nou Mestalla

COMPARTIR

Les institucions públiques i el València estan treballant amb força per a poder desbloquejar la situació del Nou Mestalla. Amb l’arribada de Lay Hoon a València, han millorat les relacions i s’espera que es puga arribar a un acord prompte per a poder reiniciar les obres de l’estadi situat en l’avinguda de les Corts Valencianes.

Reunió cancel·lada per motius d’agenda

Demà estava preparada una reunió entre polítics a l’Ajuntament de València per a dissenyar un nou conveni per al Nou Mestalla. No obstant això, des de l’Ajuntament han indicat que eixa reunió ha sigut cancel·lada per temes d’agenda.

Ara mateix, no hi ha una data confirmada per a eixa reunió. Per esta raó, es retarda la confecció d’un nou conveni per al Nou Mestalla i no estarà fet en dos setmanes, la qual era la data que des de l’Ajuntament l’havien indicat al club.

València, seu del Mundial 2030

Des de la RFEF ho tenen clar, València serà seu si el Nou Mestalla està operatiu. Per esta raó, des de la Generalitat i l’Ajuntament pressionen amb força al València, ja que amb un estadi amb capacitat per a 70.000 espectadors, València podria acollir unes semifinals d’un Mundial. Això seria una injecció econòmica molt gran per a una ciutat com València.