Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Es filtren noves condicions del fitxatge de Bordalás pel València

Per Alex Alfaro · 20 Juliol, 2021

El València va fitxar a José Bordalás quan al tècnic alacantí encara li quedava un any de contracte en el Getafe. No obstant això, Bordalás va acordar verbalment amb Àngel Torres que podria eixir del club. La clàusula de l’entrenador era d’un milió i mig d’euros. El València no volia pagar eixa quantitat per contractar a Bordalás. Per este motiu, va prendre la decisió d’incloure altres aspectes en l’operació.

El Getafe rebrà cedit les sobres del València

La primera condició va ser que el València disputaria un amistos enfront del Getafe. No obstant això, durant el dia de hui Ser Deportivos ha donat a conéixer la segona i la tercera condició d’aqueixa operació. El Getafe rebrà cedit les sobres del València. Per a això haurà d’avançar la pretemporada, i serà Bordalás qui trie quins futbolistes. Fa unes setmanes el València li va oferir al Getafe a Jason, però va ser descartat expressament per Michel. Ara mateix al Getafe li interessen jugadors com Vallejo o Sobrino, encara que la decisió no està encara presa . Ha d’avançar la premporada i encara no hi ha cap nom sobre la taula.

Facilitats en totes les negociacions

El València ha de donar facilitats en totes les negociacions que tinga amb el Getafe. No obstant això, el Getafe no ha de tindre cap gest en operacions com la d’Iglesias o la Arambarri.