Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Es filtren les noves equipacions del València per a la pròxima temporada

Per Pablo Marquez · 28 Juny, 2022

Com cada inici de temporada, sempre hi ha una gran expectació entre l’afició per a veure les noves equipacions del València CF. L’equip de la Capital del Túria sempre és un dels últims de la lliga en presentar les seues camisetes, ja que ja hi ha equips com el FC Barcelona, el Reial Madrid o l’Atlètic de Madrid, entre altres, que ja les han mostrat. 

Data per a les noves equipacions 

Ara mateix, tal com ha pogut confirmar blanquinegres, la idea del València és presentar les noves equipacions a principis del mes de juliol. Esta data coincidirà amb la tornada al treball dels futbolistes, la qual està pactada per al cinc de juliol. A més, haurem d’estar pendents per a veure quins jugadors ixen en les fotos de les noves equipacions, per a tindre una pista sobre el futur de la plantilla.

La primera equipació

Segons Ofoball, esta serà la primera equipació del València la pròxima temporada. Un aspecte que importa molt als valencianistes de cara a la pròxima temporada és l’equipació. Pel que respecta a la camiseta local, el València utilitzarà un disseny molt similar al del primer any a Mestalla. La idea del club és transportar als aficionats a prinicipis de segle, on es va construir Mestalla. Això sí, la nova camiseta no tindrà els cordons al pit com si que ho tenia en la temporada 1922/1923. 

 

A més d’açò, els companys de Footy Headlines també han filtrat la nova equipació del València. En esta ocasió, ells han afegit el main sponsor de Cazoo.