Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Es filtra un sorprenent disseny de la camiseta del València per a la pròxima temporada

Per Blanquinegres · 06 Novembre, 2022

El València sempre és dels últims equips en presentar les seues equipacions. Esta temporada, el club de la Capital del Túria les va mostrar en el mes de juliol, quan molts clubs ja havien disputat partits amb les seues.

No obstant això, des de Footy Headlines han filtrat un possible disseny de la camiseta del València de la pròxima temporada. El problema és que tot fa indicar que eixe no serà. Només s’ha de veure l’escut per a veure que no coincideix ni amb la forma ni amb les sigles del València CF, ja que fica València SC. A més, el logo de Puma és prou diferent al de la coneguda marca esportiva de roba.

Contracte amb Puma

València i Puma es troben molt prop d’arribar a un acord per a ampliar la seua vinculació més enllà de l’any 2024. Puma va signar un acord llarg des de 2019 fins al pròxim 2024. Tant el València com Puma estan molt satisfets amb l’acord al qual s’ha arribat i per això porten des de fa ja mesos en plenes negociacions.

Problemes amb Cazoo

El club es troba en contacte amb Cazoo per a tractar d’arribar a un acord “amistós”. Eixa és la paraula que repeteixen constantment, “amistós”, perquè no es vol arribar en cap cas a via judicial que retarde el procés diversos anys sense poder rebre el cobrament a curt termini. Cazoo també vol evitar eixa via.

Ara mateix, es veu molt complicat que la pròxima temporada es puga continuar vestint a Cazoo en la camiseta, per la qual cosa ara mateix eixa solució amistosa passaria per una indemnització.