La millor informació del ValènciaCF en valencià

Es demanen quatre partits de sanció per a Gayà i el València presentarà al·legacions
,

Es demanen quatre partits de sanció per a Gayà i el València presentarà al·legacions

COMPARTIR

El València continua sent un dels principals perjudicats per la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Després dels dos partits de sanció que imposaren a Gayà per una expulsió més que discutible davant el Llevant, ara volen augmentar esta sanció a quatre partits més per criticar a l’estament arbitral després del partit davant Osasuna, on no s’assenyalà un clar penal sobre Bryan Gil.

“Fan el que volen”

A la finalització d’este enfrontament, el capità contà la seqüència i la conversació amb l’àrbitre i acabà dient que a Mestalla “fan el que volen”. Unes paraules que en un principi seran sancionades amb quatre partits, però el València no es quedarà de braços plegats, i ha anunciat que presentarà al·legacions a través d’este comunicat oficial:

Comunicat oficial

El València CF presentarà al·legacions davant la proposta de sanció de quatre partits al nostre capità, José Luis Gayà, per part del Jutge Instructor de la Real Federació Espanyola de Futbol.

El Comité d’Integritat de la RFEF va obrir un expedient al futbolista per les seues declaracions posteriors a la trobada contra el CA Osasuna de la Jornada 32 de LaLiga.

El València CF defensarà fins al final al seu capità davant aquesta injusta proposta de sanció.