ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Eray Cömert treballa per a arribar al partit davant el FC Barcelona

Per Pablo Marquez · 24 Octubre, 2022

El València va cabar el partit davant el Mallorca amb els seus dos centrals suplents. El club de la capital del Túria va veure com Mouctar Diakhaby es lesionava en el primer minut del partit. Abans d’això, Eray Cömert s’havia caigut de la convocatòria per unes molèsties que havia sentit a l’entrenament del divendres.

Ara mateix, amb la baixa confirmada de Diakhaby, és important conéixer l’estat de Cömert i si podrà jugar els partits en els qualsestarà de baixa el francés. Cömert està treballant de forma molt intensa per a tractar d’arribar al partit del dissabte davant el FC Barcelona.

Des del club hi ha optimisme amb esta opció i confien en que Cömert puga estar al costat de Gabriel Paulista per a defensar a Dembelé, Raphinha i Robert Lewandowski. Haure, d’estar pendents als pròxims entrenaments per a veure l’evolució del suís.

D’altra banda, un jugador que no podrà jugar el partit serà Nico González. El migcampista cedit pel FC Barcelona té la clàusula de la por i haurà de veure el partit des de la grada. A més d’això, el jugador té algunes molèsties físiques. Des del club no l’han fet cap prova mèdica, però haurem d’estar pendents per si demà entrena en solitari o amb el grup.