Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Enzo Pérez, prop de tornar a la Lliga

Per Miguel Castells · 26 Gener, 2021

El mercat de gener sempre depara sorpreses. La complexitat per a trobar un jugador vàlid a mitjan temporada suposa un repte per a qualsevol equip, però pareix que el Celta va a superar-lo i amb nota, i és que, segons Golsmedia Comunitat Valenciana, Coudet ha demanat a Enzo Pérez per al seu equip.

La seua trajectòria a València

El jugador argentí arribà a València al mercat d’hivern de 2014 per una xifra de 25 milions, i encara que el seu debut davant el Madrid va ser molt positiu, la seua evolució al conjunt blanquinegre va ser pitjor del que s’esperava. Fins a eixir l’estiu de 2017 a River Plate, ja que se li considerava un jugador tòxic per al vestuari.

Coudet, una peça clau

Amb 34 anys, Enzo Pérez vol complir el desig que ja va transmetre fa uns anys, que és tornar a jugar en Espanya, i l’entrenador actual del Celta acompanya. Coudet, argentí com ell, coneix de primera mà al migcampista i sap que seria un titular de garanties, i un substitut perfecte per a quan siga baixa Renato Tapia.

Enzo Pérez també compta amb una oferta del Trabzonspor, però pareix que la seua mentalitat està a Espanya, i per tant, el més probable és que este any torne a Mestalla, però esta vegada com a rival, per enfrontar-se a un València en hores baixes, que ara mateix firmaria amb els ulls tancats la incorporació d’Enzo Pérez.

Regístrate en DAZN y disfruta del primer mes gratis. Después 9,99€ al mes sin permanencia.