Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Enzo Pérez jugarà de porter amb River Plate

Per Pablo Marquez · 19 Maig, 2021

Als seus trenta-cinc anys, l’exfutbolista argentí del València CF, Enzo Pérez, viurà una experiència que mai oblidarà. L’actual jugador de River Plate haurà de jugar en una posició, en la qual mai ha jugat, de porter. Esta decisió hi ha sorprén el món del futbol i veurà com un migcampista comença el partit des de la porteria.

Esta situació es produeix en la màxima competició internacional de Sud-amèrica, la Copa Libertadores. El partit entre River Plate i Santa Fe serà amb Enzo Pérez com a porter. L’entrenador de l’equip argentí, Marcelo Gallardo, ha pres esta decisió de forma quasi obligada.

Els quatre porters de River tenen la Covid-19

Segons ha informat el diari argentí Olé, River Plate té als seus quatre porters amb coronavirus i cap d’ells podrà estar per a defensar la porteria de l’equip. River Plate va sol·licitar a l’organització del campionat la possibilitat de disputar el partit en una altra data, per a poder recuperar a algun porter. No obstant això, la sol·licitud ha sigut rebutjada i River Plate haurà de jugar amb un futbolista en eixa demarcació.

Una situació insòlita per a Enzo Pérez

Marcelo Gallardo ja ha pres la decisió sobre qui serà. Enzo Pérez haurà de preparar-se, perquè serà el porter en este complicat partit. El veterà migcampista argentí té una lesió a la cama dreta, però açò no li impedirà ajudar als seus companys en una ocasió tan estranya i important.

L’antic jugador del València CF ja ha començat a preparar-se per al partit. Enzo Pérez ja ha entrenat com a porter amb la principal intenció d’adquirir els coneixements necessaris per a buscar la victòria en un partit de la Copa Libertadores. Segur que Enzo Pérez mai oblidarà esta nova experiència. Quasi al final de la seua carrera, el migcampista que va ser titular en la final d’un mundial, podrà contar-li als seus nebots que també va jugar de porter amb River Plate.