La millor informació del ValènciaCF en valencià

ENTREVISTA MARCOS ANDRÉ: “Esperava més confiança i vull reivindicar-me”
,

ENTREVISTA MARCOS ANDRÉ: “Esperava més confiança i vull reivindicar-me”

COMPARTIR

Marcos André ha de ser un dels futbolistes que donen un pas cap avant per a tindre alguna possibilitat d’acabar l’any en competicions europees. Va ser la gran aposta del mercat la temporada passada per 8,5 milions més el 10% del jugador en una futura venda. El fitxatge més car de l’estiu per un futbolista que no va estar a l’altura al llarg de l’any passat. Ni el seu estat mental ni el seu nivell físic  li van permetre estar a un nivell futbolístic acorde al seu valor, com ell mateix admet. Atén a Blanquinegres just després de finalitzar el partit a Stuttgart abans de pujar-se a l’avió camí a València.

Es tracta de la segona entrevista que Blanquinegres ha tingut l’oportunitat de fer al llarg de l’“stage” de pretemporada a Suïssa. Després de parlar amb Lato, escoltem a un Marcos André confiat després d’acabar el viatje a Suïssa amb tres gols en el caseller, però coneixedor de que té moltes coses que demostrar en La Lliga.

 

 

SENSACIONS DE LA PRETEMPOADA

Hem fet dos partits dos bons. Crec honestament que estem fent coses bé. Per exemple, tenim una idea de joc molt clara pel que estic molt content. Tinc moltes ganes de que comence la lliga per a demostrar a l’afició que podem tindre una bona temporada.

 

NOVA IDEA DE JOC

L’any passat no vaig poder gaudir en el terreny de joc. En aquestes primeres setmanes estic podent demostrar més coses que la temporada anterior. Estic ben física i mentalment. L’any passat tampoc vaig poder començar la pretemporada amb els meus companys, i són detalls que marquen la diferència. 


NOVA POSICIÓ COM A “9”

 

L’any passat, al ser dos davanters, m’obliga a eixir més de l’àrea i rebre en la banda, i ara estic molt més dins de l’àrea. És el que demana el míster: jugar de cara, descarregar… Li estic fent cas i vull estar el més prop de la porteria per a ficar les que tinga. Joc on passen les coses. Hi ha molta diferència.

TEMPORADA PASSADA NO VAN EIXIR LES COSES

M’agradaria haver jugat més i que m’hagueren  més confiança. Però això ja va passar. Enguany estic content amb els minuts, molt més feliç.


APOSTA DEL CLUB

 

Soc conscient que des del club es va fer una aposta gran per mi. Tinc ganes de reivindicar-me i treballar. Volia demostrar-ho des del dia un de la pretemporada, però és només pretemporada. Tant de bo en lliga siga igual

 

EUROPA

El València sempre ha de jugar a Europa sí o sí , i és el missatge que envia el míster al vestuari. Treballem al màxim per a aconseguir-ho i retornar al València allí on sempre ha estat.


FÍSIC

Vaig tindre també problemes a l’esquena. És un any nou on he treballat per a arribar bé físicament


EXPECTATIVES

 

Tenim un grup humil senzill i esperem tindre un any bonic i que l’afició gaudisca de nosaltres


XIFRA DE GOLS

 

 No m’atrevisc, els màxims possiblesARRIBADA A VALÈNCIA

 

Estava a Valladolid. Van eixir coses de diversos equips. Em va dir el representant i no me’l vaig pensar dues vegades. El club ha fet un esforç molt gran. L’any passat no van eixir les coses


GATTUSO

He parlat amb ell dues vegades. La primera quan vaig arribar. Em demana que busque molta àrea, que és ahí on es marca la diferència.


PRESSIÓ

El míster insisteix molt en la pressió, perquè la comencem els davanters. La treballem en tots els entrenaments.

 

OFERTES

 

Li he dit als que manen que vull  quedarme ací i que tinc ganes de reivindicar-me. Només hi ha hagut rumors.