La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso prova el seu onze “B” que tindrà molt protagonisme davant el St Gallen
,

Gattuso prova el seu onze “B” que tindrà molt protagonisme davant el St Gallen

COMPARTIR

Gattuso ha provat el seu onze suplent durant la sessió vespertina just abans del partit del dia de demà enfront del Saint Galllen. Ahir enfront del Borussia Dormunt va presentar un onze amb el qual a priori seria l’onze titular, tenint en compte sempre que Hugo Duro i Maxi Gómez no van poder ser presents per acumular molèsties.

El cos tècnic, segons ens compten des del club, està tractant de ser el més conservador possible. És completament diferent de com es gestionaven aquest tipus de situacions. Amb Bordalás al capdavant, es forçava i s’espremia al jugador. Ara, al més mínim gest de dolor es prefereix asseure al jugador i que treballe al marge dels seus companys.

Ara mateix, per exemple, segueixen al marge Hugo Duro i Jaume Domenech, que malgrat no tindre res greu, segueixen sense tindre bones sensacions per a incorporar-se al costat de la resta de companys.

Hugo Duro observant el partit dels seys companysCom bé diu el titular d’aquest article, està previst que es produïsca un canvi bastant important Els futbolistes que està previst que siguen titulars durant el dia de demà han portat el peto rosa. Aquest és l’onze pel qual apostem en Blanquinegres, tenint en compte que hi ha incorporacions en eixe onze com Maxi que a priori serien de l’equip A, però que pel fet que no van ser presents enfront del Borussia Dortmund, sí que podrien jugar demà com a titulars.

Eixe onze és el conformat per Jasper Cillessen en porteria, línia de 4 amb Jesús Vázquez, Diakhaby, Cömert i Foulquier, trivot amb Racic de 6 i Koba i Yellu de volants, i com a davanters, Manu Vallejo, Maxi Gómez i Lato, que ja va jugar en la segona part com a extrem i és on Gattuso li està buscant un lloc en l’onze titular.