Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  SOCIAL  

ENTRA I VOTA: Li doneu una oportunitat a Kiat Lim?

Per Sergio Botella · 15 Desembre, 2022

Kiat Lim està sent el protagonista d’estos últims dies a causa de la seua entrevista en els canals oficials del club. El fill del màxim accionista va parlar de recuperar la confiança de l’aficionat: “Entenc que els últims anys no han sigut fàcils i que s’ha trencat la confiança. No estic demanant confiança, estic demanant que vegeu les decisions que prenem i a partir d’ací, adoptes la teua pròpia decisió”.

El nou conseller del club també va comentar que l’objectiu de l’equip era clar, tornar a Europa: “Els objectius esportius els tenim molt clars. Volem exactament el mateix, veritat? Realment, volem exactament el mateix que tots. Volem jugar a Europa, volem guanyar partits, volem guanyar títols”.

També va demanar respecte per a Meriton: “Estic d’acord en coses i en desacord en unes altres. Demane respecte en el personal, més enllà de la crítica constructiva que sempre és benvinguda. S’ha demanat canvi. Intentem oferir-ho de manera honesta i oberta. Demane que no se’ns acuse de mentir, ho estem intentant”.

El club està intentant impulsar la figura de Kiat Lim com un canvi en la gestió del club, però no sembla que això siga suficient per a recuperar una confiança que van perdre fa molts anys per part dels aficionats. El fill del màxim accionista i Lay Hoon sembla que seran els grans representants de Meriton a València.

Enquesta: Li doneu una oportunitat a Kiat Lim?

   Si, crec que amb la seua arribada poden canviar les coses.
   No, Meriton no mereix més oportunitats.
   No, Meriton hauria de posar a una altra persona en el seu càrrec.
Veure els resultats (434 vots)