Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Enrique Lucas: “No hi ha cap possibilitat de compra del club”

Per Pablo Marquez · 23 Març, 2021

Ahir va eixir la notícia que comentava que els empresaris valencians estaven preparant una oferta per a presentar-li a Peter Lim. En eixa notícia es destacava la figura d’Enrique Lucas, president d’Edicions Plaza, per a presidir el València CF, una vegada els empresaris valencians hagen comprat les accions a Peter Lim.

No obstant això, a migdia Enrique Lucas redactava un comunicat, en el qual deia que no estava relacionat en una operació que buscava comprar accions del València. Els companys del programa radiofònic, 90minuts, varen entrevistar a Enrique Lucas ahir a la nit.

El que haja aparegut el meu nom en l’operació de compra del València CF. El més sorprenent és que no hi ha cap possibilitat de compra el club. El senyor Lim ha manifestat que no ven. Tot el que es tixa al voltant d’això, està de més.

Tots sabem que Lim no ven, no ha fet cap gest i hui mateix he llegit que no vol vendre al València CF. No hi ha cap grup d’empresaris, no és cert. Estan tranquils en les seues empreses i no estan acaparant diners per a comprar el club.

A qualsevol empresari que li preguntes voldria que Lim venguera i el València CF fora el que ha sigut sempre. Fins que no diga que ven, és impossible. Estem tots els aglutinats. Si existira la possibilitat, sí que estaria en el carro.

Tant de bo es poguera liderar a un grup d’empresaris que poguera comprar el València CF. La casa no es pot començar per la teulada. El club necessita que Lim es vaja i que hi haja un projecte seriós. Necessita un pla financer i esportiu molt important.

Em xoca que es vincule el meu nom com a president del València CF. No és així. Pot ser qualsevol. Ha d’haver-hi és un projecte que veurem qui poden fer-lo realitat. No tinc gens d’interés a presidir res. M’agradaria recuperar el club.

No conec a Murthy, però li he vist manar callar a Mestalla. No té la capacitat de presidir el València CF. He conegut molts presidents, no vull parlar d’ell, però els seus gestos no m’han agradat.

Soc molt valencianista, la meua il·lusió com a aficionat és que el senyor Lim es quede en la seua casa i el club tornara a caure en mans dels valencians. Jo i qualsevol aficionat pensem lo mateix.