Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els resultats de la ressonància a Jose Luis Gayà

Per Alex Alfaro · 17 Novembre, 2022

En la selecció espanyola hi ha certa preocupació sobre el turmell de José Gayà. El lateral del València va sofrir ahir un lleuger esquinç que li impedirà disputar l’amistós d’esta vesprada davant la selecció de Jordània.

Al tractar-se d’un xicotet esquinç, des de El Partidazo de COPE informaven ahir que el temps estimat de baixa era una setmana i que no es descartava la seua presència de cara al primer partit davant Costa Rica.

Ara mateix, segons ha informat Relevo Deportes, la participació de Gayà en la primera jornada de la fase de grups del Mundial de Qatar està quasi descartada. Luís Enrique i el seu cos tècnic tenen clar que no volen arriscar. D’esta manera esperaran a que la recuperació de Gayà estiga completada al 100%.

No obstant això, haurem d’estar pendents a com evoluciona Gayà en els pròxims dies. El capità del València és conscient que està en una oportunitat única i vol aprofitar-la. Per tant, durant els següents entrenaments Gayà treballarà al marge per a poder recuperar-se tan prompte com siga possible.

Resultat de la resonància

Tal com ha confirmat l’RFEF, els resultats de la ressonància a José Luis Gayà han confirmat el diagnòstic emés durant el dia d’ahir a la nit. Des de la selecció es valorarà la seua evolució de manera diària per a confirmar quan es produirà la seua tornada als terrenys de joc. De moment Gayà es queda amb la resta dels seus companys en la concentració per a Qatar, no obstant això la selecció té fins dimarts que ve 22 per a fer algun canvi en la llista.