La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els plans del València per a la Direcció Esportiva i la Presidència
,

Els plans del València per a la Direcció Esportiva i la Presidència

COMPARTIR

La quantitat de fronts que té ara mateix el València oberts en la recta final del mes de juliol és gegantesca i preocupant. La realitat és que el club es troba en un procés de canvi (el temps determinarà si bo o dolent) en el qual hi ha moltes peces del club que van deixant lloc a unes noves. Però eixe vaivé de professionals provoca grans buits dins de l’estructura.

Ara mateix, tal com explica en privat el club, el funcionament és de la següent manera: a València les decisions es consensuen entre Gattuso, Sean Bai i Miguel Ángel Corona, ja que la idea és que a causa de l’ajustat pressupost que té el club, que tots els fitxatges tinguen el major grau possible d’encert i d’aprovació dels diferents departaments per a no errar el tret. A partir d’ací, Sean Bai parla aproximadament una vegada al mes amb el màxim accionista per a transmetre-li qualsevol novetat important, com  va ser el fitxatge de Samu Castillejo.

Però la gran pregunta és, Hi ha algú dins del club amb el suficient pes per a manar en la la secretaria esportiva? Resposta: no. I és per això que el club continua buscant un director esportiu, malgrat que encara no ha trobat a un que complisca el perfil del que busquen. Un perfil molt concret que ha de passar primer pel cércol de Peter Lim.

Sense anar més lluny, i en contra del que el propi club va expressar a través d’un comunicat oficial, fonts oficial del València han reconegut a este mitjà de comunicació unes converses amb Ramón Planes, encara que finalment no s’arribara a un acord. És més, el mateix Ramón ha signat ja amb el Getafe. De la mateixa manera, s’ha negat rotundament que hi haguera cap mena de contacte entre el València i Leonardo.

Busquen a una persona que tinga un gran poder decisió en el qual poder delegar les decisions de pes, encara que en tot moment per davall de la resposta final de Peter Lim. Esta última circumstància és el que ha fet que diferents candidats decidiren declinar la proposta, principalment tenint en compte els antecedents que el València de Meriton ens ha deixat sobre este tema, amb Peter Lim venent a Paco Alcácer a esquena de la que en aquells dies era la presidenta del club, Lay Hoon Chan.

També es busca una persona que puga fer de representant oficial, encara que tampoc estan prop de poder arribar a un acord amb ningú. En el cas que no es trobara a un candidat per al lloc, el club no descarta i valora com una possibilitat que Miguel Ángel Corona puga fer eixa funció, però insistim que seria l’última opció que valoraria el club, una cosa que dona per a pensar molt. Fonts del club consultades per Blanquinegres assenyalen textualment que l’assumpte del Director Esportiu “és una prioritat”, encara que a Sean Bai, Jorge Mendes i a Peter Lim li està costant més del que estava previst trobar a eixa persona indicada.