Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els plans del València en el mercat per a esta setmana

Per Alex Alfaro · 23 Gener, 2023

Una setmana i dos dies és el temps que li queda el València per a poder tancar alguna operació en el mercat i per tant signar un futbolista que com ha repetit Gennaro Gattuso repetides vegades en roda de premsa, que aconseguisca augmentar el rendiment de la plantilla i aport experiència i qualitat.

Gattuso ho té clar, no es pot fitxar per fitxar i el club està esperant fins a l’últim moment per a atinar amb el jugador. I encara que no està descartat un segon jugador si queda una mica de romanent una vegada es produïsca l’arriba del migcampista, des del club s’assegura que el més normal és que únicament hi haja un moviment.

El perfil que es busca en el mercat

“No estem mirant només el pivot, estem mirant un jugador amb experiència, però no sols un pivot, eixa és la realitat. Busquem un migcampista que puga jugar en les dos posicions: en el mig camp o de pivot. La concentració no és només en la posició que puga jugar de pivot”, va afirmar Gennaro Gattuso en la roda de premsa del dia d’ahir. Una declaració que obri el ventall d’alternatives del club

El problema del FPF

“Pense que moltes vegades no parle ben espanyol, però optimisme va relacionat a quants diners pots posar en el mercat. Hem mirat molts jugadors i no és fàcil. És un mes quasi esperant i no hem fitxat a ningú”

Situació amb les vendes

El València C.F no té damunt de la taula únicament arribades com són el cas del migcampista i del jugador de banda que va demanar Gattuso. Durant el dia de hui, Blanquinegres  li ha preguntat a l’entrenador del València si la porta de les eixides encara està oberta o si en el cas de que finalment aplegara un futbolista, s’obriria la possibilitat de que eixiren alguns jugadors. I malgrat que per la resposta de Gattuso pot donar a entendre que únicament parla de les arribades, des del club s’afirma que fins al 31 de gener en el mercat les opcions de fixatges i de vendes està oberta. “Pense que sí. Ací tot el dia estic parlant d’això, però he d’escoltar també que cal respectar un Joc net. Un jugador que vinga ací ha de vindre per a ajudar a l’equip. Estem esperant i escoltant. Si ha de vindre un jugador ha de ser per a ajudar a l’equip, si no per a què vindrà”, han sigut les paraules de Gattuso hui en roda de premsa.