Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els jugadors disponibles per al partit davant el Vila-real

Per Alejandro Fernandez · 27 Desembre, 2022

L’entrenament de hui ha transcorregut amb total normalitat i amb tots els jugadors de la plantilla en perfectes condicions, excepte Jaume Domènech. L’equip de Gattuso està amb la mirada posada en el partit del dissabte davant el Vila-real, el qual serà un derbi de la Comunitat Valenciana que tanca l’any 2022.

El València vol fer un especial esment en la segona part de la temporada en la faceta física ja que en la primera part de la mateixa sempre ha tingut algun jugador tocat o lesionat. Els jugadors que arrossegaven molèsties després del partit en l’Antonio Puchades, com Samu Castillejo i Jesús Vázquez, que s’han recuperat perfectament i estaran a la disposició de l’entrenador italià per al 31.

La preparació física és una arma cada vegada més valorada en el món del futbol, i el València sap que necessita d’ella per a arredonir els partits que obri en la primera part. El València estaria en la quarta posició si els partits s’hagueren acabat després de la finalització dels primers 45 minuts, és a dir, al descans. Una dada demolidora per al club valencianista, que parla mal de l’estat de forma en la segona part.