ACTUALITAT  

Els jugadors del València uneixen forces abans de la volta a la competició

Per Alejandro Fernandez · 17 Octubre, 2023

El vestuari del València es troba més unit que mai als comandaments de Rubén Baraja. La passada temporada va ser molt dura i complicada per a uns jugadors que lluitaven cada cap de setmana per a no acabar en tragèdia i que no eixien els resultats.

En esta campanya amb Baraja, la unió entre el grup transcendeix més enllà del terreny de joc. El total de la plantilla disponible durant la setmana passada, marcada per festius i per l’absència dels internacionals, van fer un sopar per a consolidar la relació de l’equip, segons ha informat Nacho Sanchís en Relevo.

Al sopar van acudir jugadors com José Luís Gayà i Jaume Domènech, a més d’Hugo Duro, Thierry Correia, Pepelu, Sergi Canós, Hugo Guillamón i la resta de la plantilla disponible. Baraja ha volgut formar un grup fort de vestuari entre capitans i jugadors recentment ascendits del València Mestalla. 

El València ha deixat arrere diferents perfils de futbolistes com Justin Kluivert, Samu Lino, Edinson Cavani o Samu Castillejo, però els jugadors que han arribat com Pepelu i Amallah són del gust particular de Barajaa. Un dels punts claus per al futur més pròxim es la recuperación de futbolistes essencials per als pròxims compromisos, com són Gayà i Sergi Canós.

L’equip entrena amb la ment posada en el partit del pròxim dilluns contra el Cadis de Sergio González. El partit no serà gens fàcil per als interessos valencianistes, donada la recent rivalitat entre tots dos equips, que mantenen una distància de dos punts en la classificació de la Lliga EA Sports.