Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els Fan Tokens s’esgoten en dos hores

Per Gerard Gálvez · 27 Juliol, 2021

Les monedes, que han eixit hui a la venda, s’han esgotat en poc més d’unes dues hores des de l’aplicació de Socios.com. Persones, des de qualsevol part del món han pogut comprar aquesta moneda, de la qual han eixit a la venda un milió d’unitats, amb un preu de 2 euros cadascun d’elles. Més endavant, tal com ha anunciat el club, els aficionats que no hagen pogut comprar ara podran fer-se amb aquest token exclusiu del club.

Pioners

El València es va convertir en el primer club a portar el seu propi Fan Token, convertint-se Socios.com així en el patrocinador del club. El club s’embutxaca un total de 2 milions d’euros. Amb aquests tokens, els aficionats poden participar en enquestes i més coses per a participar en el dia a dia o aconseguir premis. L’Inter de Milà també s’ha unit a aquest nou projecte.

Parla Socios.com

Alexandre Dreyfus, fundador i CEO de Socios.com, assegura:

Aquests números són sorprenents, però no suposen cap sorpresa. Nosaltres ja sabíem de l’extraordinari potencial del València *CF, un gran de *LaLiga i del futbol europeu amb apassionats seguidors a tot el món”. “Ara aquests aficionats podran unir-se a la nostra comunitat global de fans i gaudir d’oportunitats úniques d’interactuar amb el Club. Sé que el València *CF té ja preparades enquestes i recompenses molt innovadores, així que anime a tots els valencianistes a no perdre l’oportunitat de participar