Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els empresaris valencians preparen una segona oferta a Peter Lim

Per Pablo Marquez · 15 Març, 2021

Durant els últims mesos, la possibilitat que Peter Lim venda el València CF ha augmentat molt. Amb la crítica situació que travessa el club de la Capital del Túria han eixit diverses persones interessades en aconseguir la majoria accionarial de l’entitat valenciana. La persona que més soroll fa és Tunku Ismail.

El príncep de Johor ha publicat diferents imatges a Instagram amb la possibilitat d’arribar al València CF. A més, l’entorn del príncep Tunku ha concedit una gran quantitat d’entrevistes a mitjans valencians per a intentar que la gent conega les seues intencions i com seria la seua gestió del València CF.

PETER LIM VA REBUTJAR LA PRIMERA OFERTA

D’altra banda, hi ha un grup interessat en comprar el València i que està treballant en silenci. Es tracta de catorze empresaris valencians que tenen l’objectiu de convéncer a Peter Lim sobre la seua oferta. En una primera instància, els empresaris valencians varen oferir a l’empresari singapurés cinquanta milions d’euros per les accions del València CF. Evidentment, Peter Lim no va contestar a l’oferta, ja que considera que és prou baixa i no s’ajusta a la realitat del club de la Capital del Túria.

No obstant això, esta ha sigut una oferta per a temptejar el terreny. Segons ha informat À Punt Esports, els empresaris valencians estan a l’espera de les negociacions entre el príncep de Johor i Peter Lim per a realitzar una segona oferta per a comprar el València CF.

A L’ESPERA DE LES NEGOCIACIONS ENTRE TUNKU ISMAIL I PETER LIM

Este grup d’empresaris confia que les reunions entre el Tunku Ismail i Peter Lim no hi arriben a un acord. Els empresaris són conscients que el príncep de Johor té més diners. Però si Lim es queda sense eixa opció, haurà d’escoltar als empresaris valencians si el seu desig és abandonar el València CF. S’esperen setmanes molt mogudes a València.

A més, cal recordar que en dos mesos finalitza el termini de l’ATE, la qual és necessària per al club per a poder acabar les obres del Nou Mestalla. Mentrestant, Peter Lim continua a l’espera d’una oferta que satisfaça les seues necessitats per a cedir les accions a un nou comprador.