La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els dos temes més importants que es debaten a Singapur
,

Els dos temes més importants que es debaten a Singapur

COMPARTIR

-->

Gattuso, Lay Hoon i Miguel Ángel Corona es troben ara mateix a Singapur per a reunir-se amb Peter Lim. Mai és per casualitat els viatges de la gerència local, com denomina Lay Hoon, a Singapur. Gattuso va expressar en roda de premsa que acudia per petició del màxim accionista i ara mateix hi ha dos grans temes que s’han de debatre a Singapur.

Renovacions

El primer dels temes als quals Lim ha de donar l’ “ok” definitiu són les renovacions. La primera d’elles la de Gayà. El club no es pot permetre que un altre capità es torne a marxar. Hugo Guillamón segueix a l’espera de signar el contracte i Diakhaby encara no ha rebut l’oferta esperada.

Futur de la DD

Corona ha guanyat molts punts durant estes últimes setmanes. S’ha convertit en una persona de màxima confiança de Lay Hoon i és per això que s’ha convertit en un candidat idoni per a adoptar el títol de director esportiu.

Fins fa poc, Lay Hoon va arribar a admetre que continuaven buscant un director esportiu amb major experiència que Corona. No obstant això, no han sigut capaços de convéncer a cap director esportiu que acceptara les condicions que havien marcat des del club.