Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els diners que va demanar el València al Betis per Gabriel Paulista

Per Alex Alfaro · 12 Septembre, 2023

Paulista és un dels jugadors que es troben entre cotons de cara al partit d’aquest pròxim cap de setmana contra l’Atlètic de Madrid. A pesar que el futbolista, a principi de temporada, estava convençut que estava preparat per a jugar 30 partits amb regularitat, la seua condició física és molt diferent i en el cos tècnic saben que no tindrà regularitat pel que fa a les lesions.

Malgrat això, Paulista és el defensa titular i referència d’aquest València. Els pocs efectius amb els quals compte Rubén Baraja ha obligat al fet que en aquest primer tram de temporada, Diakhaby haguera d’avançar la seua posició fins al mig del camp.

Segons va informar durant el dia d’ahir Sin Ataduras, el Betis va cridar aquest mateix mercat al València C.F per a preguntar pels serveis de Paulista. La resposta de Javier Solís, que va ser qui va atendre la cridada, va transmetre que Paulista encara li quedava per amortitzar una xifra pròxima als 5 milions d’euros, i eixa és la xifra que va posar com a condició perquè es produïra l’eixida. Finalment el Betis no es va llançar.