La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els diners que s’ha gastat el València acomiadant entrenadors
,

Els diners que s’ha gastat el València acomiadant entrenadors

COMPARTIR

728-90

Finalment, Peter Lim ha pres la decisió d’acomiadar a Javi Gracia abans de finalitzar la temporada. El màxim accionista del València CF no havia volgut acomiadar abans al tècnic navarrés, perquè havia de pagar-li els tres milions d’euros de quitança. De fet, la idea era acomiadar abans a Javi Gracia per rendiment oferit. Però com havia de pagar tres milions d’euros, el màxim accionista del València va rebutjar l’opció.

No obstant això, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València CF ha pagat dotze milions de quitança dels entrenadors des de setembre de 2019. El periodista valencià ha incidit en què ha sigut el València qui s’ha fet càrrec de les quitances.

Per tant, com el València és l’empressa encarregada de gestionar estos aspectes, Peter Lim no ha pagat res dels acomiadaments dels entrenadors anteriors. En total, la xifra arriba als dotze milions d’euros. Esta quantitat li ha costat al València CF acomiadar a Marcelino García Toral, Albert Celades i Javi Gracia.

Tres entrenadors en dos temporades

El primer entrenador acomiadat va ser Marcelino García Toral en setembre de 2019. Peter Lim no volia mantenir en la plantilla al tècnic asturià, perquè havia tingut discrepàncies amb ell en el mercat de fitxatges. Marcelino tenia contracte fins al mes de juliol de l’any 2020.

Després va arribar Albert Celades. L’entrenador andorrà no va ser capaç de fer una bona temporada i va abandonar el club de la Capital del Túria abans de finalitzar la temporada. Ara ha arribat el moment d’acomiadar a Javi Gracia.

Des de setembre de 2019, Meriton Holdings ha decidit prescindir de tres tècnics que no han convençut a la propietat. No obstant això, el màxim accionista no ha pagat res de les quitances, sinó que ha sigut el club valencià qui ha hagut de ficar els dotze milions d’euros.