La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els agents de Wass, a les oficines per a desbloquejar la seua eixida
,

Els agents de Wass, a les oficines per a desbloquejar la seua eixida

COMPARTIR
La decisió de Bordalás va ser clara: Wass es queda. Les dificultats de la secretaria tècnica per a trobar-li un recanvi de garanties al danés provocà que el tècnic alacantí no dubtara en cap moment. Els sistemes de Bordalás s’organitzen des de la defensa, però al centre del camp sempre ha comptat amb jugadors experimentats, i sap que Daniel Wass és un d’ixos perfils. No obstant això, les ofertes de l’Atlètic provoquen que perille la seua continuïtat al conjunt blanquinegre.

Una oportunitat d’or

I és que, tot i que Bordalás ja ha decidit que Wass es queda, segons Deportes Cope Valencia, ara mateix els agents del futbolista es troben a les oficines del València per a desbloquejar la seua eixida. En cas de quedar-se al València, segons el diari AS, el jugador podria negar-se a disputar minuts fins que acabe el seu contracte, que és en juny. Wass considera que anar-se’n a l’Atlètic és una oportunitat d’or que no pot desaprofitar, però el València es nega a soltar-lo.

Estirar la corda

Així, un tema que feia la impressió que estava tancat continua obert. El futbolista i els seus agents estan dispostos a estirar la corda el màxim possible per a eixir del València, mentres que al club tots estan pendents de les decisions de José Bordalás, que és qui mana a este mercat d’hivern. Fins al dia 31, hi haurà més notícies de Wass, que té molt clar que vol eixir a l’Atlètic.