ACTUALITAT  

Els 9 assistents que li diran la veritat a la cara a Layhoon

Per Alex Alfaro · 14 Desembre, 2023

A partir de les 10 del matí comença en la Llotja VIP de l’Estadi de Mestalla la novena Junta d’Accionistes amb Meriton com a màxim accionista. Per tercera vegada de manera consecutiva, per a accedir a la sala serà necessari posseir l’u per mil del capital social de l’entitat i això ha provocat que únicament hauran 9 assistents que, si així ho consideren, li podran dir la veritat a la cara a Layhoon, Javier Solís, Inma Ibañez i al consell d´administració, però no a Kiat Lim que ha decidit no vindre.

Llista d’assistents

Libertad VCF: L’Associació Libertad VCF ha sigut capaç d’agrupar 39255 accions i tindrà fins a cinc representants. José Pérez (8728 accions), Dionisio Canales (8003 accions), Pilar Avilés (7651 accions), Álvaro Sendra (7513 accions) i Paco Polit (7360)

Agrupació de Penyes: Assistirà el seu President, Fede Sagreras, amb un total de 6954 accions a pesar que va haver-hi un moment al llarg del procés en el qual va tindre dubtes si aconseguiria les suficients accions

Héctor Gómez: El periodista ha aconseguit agrupar les suficients accions per tercer any consecutiu i acudirà amb 8500 accions.

Xicotet Accionista: Serà la veu menys crítica amb Meriton i finalment ha aconseguit a dos representants. Vicente Vallés i Luis Martínez representen un total de 18218 accions