Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

El Vila-real pensa en Carles Pérez per a reforçar el seu atac

Per Pablo Marquez · 27 Juny, 2022

Els equips de la Lliga Santander ja treballen en les incorporacions per a la pròxima temporada. D’esta forma, el València, mentre negocia per a donar eixida a futbolistes importants, pensa en l’arribada de possibles substituts. Un d’ells, podria arribar en una operació amb la Roma en la qual Gonçalo Guedes se n’aniria al club italià. El futbolista que podria fitxar pel València és l’exjugador del FC Barcelona, Carles Pérez. 

El Vila-real pregunta a la Roma per Carles Pérez

No obstant això, segons ha informat el diari italià, Il Tempo, el València no és l’únic equip interessat en Carles Pérez, ja que el Vila-real ha preguntat per la situació del futbolista català. El club castellonenc treballa en la confecció del seu atac, perquè el més probable serà l’eixida de l’holandés Arnaut Danjuma. 

De moment, només hi ha hagut una consulta, ja que el jugador no compta per a José Mourinho. No obstant això, les negociacions de la Roma amb el València estan més avançades. El problema del club valencià és que té molts problemes econòmics i la Roma podria escoltar al Vila-real per si arriba amb una oferta superior. 

La Roma negocia per Guedes

No obstant això, la Roma és conscient que ha de tindre una bona relació amb el València, perquè està negociant amb el València per a fitxar a Gonçalo Guedes. De moment, Peter Lim es manté i demana quaranta milions d’euros pel portugués, una xifra a la qual no arriba el club italià. Per aiò, la Roma intenta abaratir l’operació amb altres futbolistes, com seria el cas de Carles Pérez. 

El Vila-real i els objectius del València

D’altra banda, esta no és la primera vegada que el Vila-real s’interessa també per un objectiu del València. En l’estiu de l’any 2020, l’equip castellonenc va fitxar a Dani Parejo i a Francis Coquelin. Després d’açò, el Vila-real va fitxar a dos futbolistes pels quals s’havia interessat el València en eixe mercat: Ettiene Capoue i Juan Foyth. Ara mateix, Carles Pérez és un altre jugador pel qual s’han interessat els dos equips. Haurem d’esperar per a conéixer quin és el destí final del jugador català i si vist la camiseta del València o la del Vila-real.