La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Vila-real apreta per un objectiu del València
,

El Vila-real apreta per un objectiu del València

COMPARTIR

El València continua amb la confecció de la plantilla. Samu Castillejo ha sigut el primer en arribar per a reforçar la banda. No obstant això, el club de la Capital del Túria sap que necessita vendre abans de fitxar, ja que no pot inscriure en la lliga. 

El Vila-real vol a Umar Sadiq

Ara mateix, un futbolista que ha destacat molt esta temporada ha sigut Umar Sadiq. El davanter de l’Almeria podria eixir este mercat d’estiu i el València és un dels equips interessats. No obstant això, segons ha informat el periodista italià, Fabrizio Romano, el Vila-real està apretant per a fitxar a Umar Sadiq. 

El club castellonenc està interessat en el futbolista de l’Almeria com a recanvi de Boulaye Dia, el qual està prop d’anar-se’n a la Sarletina. Unai Emery considera que Sadiq és un davanter que podria ajudar molt a l’equip i per això podria avançar-se a equips com el València, el qual necessita vendre abans de poder fer una inversió així. 

El Vila-real i els objectius del València 

D’altra banda, esta no és la primera vegada que el Vila-real s’interessa també per un objectiu del València. En l’estiu de l’any 2020, l’equip castellonenc va fitxar a Dani Parejo i a Francis Coquelin. Després d’açò, el Vila-real va fitxar a dos futbolistes pels quals s’havia interessat el València en eixe mercat: Ettiene Capoue i Juan Foyth. Ara mateix, Umar Sadiq és un altre jugador pel qual s’han interessat els dos equips. Haurem d’esperar per a conéixer quin és el destí final del jugador de l’Almeria i si vist la camiseta del València o la del Vila-real, o es queda en l’equip andalús.