+  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

El VCF torna a mostrar el seu millor somriure junt a Asindown

Per Blanquinegres · 17 Desembre, 2015

El València CF torna a aprofitar estes dates tan assenyalades per mostrar el seu millor somriure junt als xiquets d’Asindown. Un clàssic dels Nadals on el VCF ja suma la seua desena experiència junt a esta institució valenciana.

L’acte de presentació, celebrat hui al Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna, s’ha desenvolupat en un clima de molta sintonia entre els jugadors de la primera plantilla, jugadores del VCF Femení, cos tècnic i Presidenta presents allí i els xiquets participants. El resultat del treball podrà veure’s en els pròxims dies quan començarà a distribuir-se per un preu de 5€.

Mitjançant un vídeo s’ha pogut comprovar com va desenvolupar-se el treball fotogràfic. A la fi del mateix, la Presidenta del Club, Layhoon Chan , va prendre la paraula per mostrar la seua felicitat per vore al VCF participar en este tipus d’actes. “Estem encantats de poder contribuir i participar en este projecte que cada any ens porta més i més èxits així que tornarem a repetir i l’any vinent estarem ací.”

Making off del calendari: