+  PRIMER EQUIP  

El VCF suma dos victòries consecutives 4 mesos després

Per Blanquinegres · 19 Febrer, 2016

La voluminosa victòria valencianista abastada ahir davant el Rapid de Viena (6-0) sumat al triomf abastat el passat cap de setmana davant l’Espanyol (2-1) ha provocat un fet que no deuria de ser nou i que en canvi no es produïa des de el passat 20 d’octubre del passat any 2015.

El VCF amb el pas endavant donat a l’Europa League va sumar la seua segona victòria consecutiva. Un fet que no es produïa des de fa 4 mesos quan es van encadenar 2 triomfs davant el Màlaga per 3 a 0 i davant el Gent a Mestalla en una victòria Champions per 2 gols a 1.

Este fet, que ja es trobava en l’oblit del valencianisme, s‘ha tornat a produir baix les ordres de Gary Neville a la banqueta i amb Mestalla com testimoni de luxe. Un Mestalla que junt al seu equip veu com la llum del túnel ja és quasi una realitat. Per tal de poder certificar esta recuperació de la que parlem la prova del pròxim cap de setmana davant el Granada s’antulla com capital per tal comprovar si el vestidor blanquinegre pot deixar darrere l’agònica situació en la que es trobava i oblidar la ratxa sagnant de 13 partits sense conèixer el sabor dolç de la victòria i que podria provocar el tercer triomf després de molt més de temps.