+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF presenta el nou autobús amb el que frenar al Madrid

Per Blanquinegres · 02 Gener, 2016

Paradoxalment, en el dia de hui, després de l’últim entrenament del VCF i abans de que Gary Neville parlarà davant els mitjans de comunicació, el València CF ha presentat el nou joguet amb el que poder passejar el nom de l’entitat blanquinegra per tota Espanya i part d’Europa, un nou model d’autobús, elegant i ple de tot tipus de detalls per tal de viatjar el més còmode possible i sense tirar en falta res mentres es viatja per la carretera.

Cafetera, rebost per guardar i calfar menjar, bany, servici Wi-Fi, connexions USB per poder carregar els mòbils, seients de pell, televisió per cable, microones… Tot tipus de luxes per al confort dels jugadors.

El cos del autobús està fabricat per una marca de reputació alemanya com és MAN amb 480 CV de potència tot en un motor Dièsel de 6 cilindres i una caixa de canvis de 12 velocitats. Entre d’altre detalls de seguretat passiva, el vehicle compta amb sistema radar de frenada d’emergència, avis de canvi de carril, control de distància i velocitat, sistema de control de pressió dels neumàtics i un sistema de antibolcada. Tot al servici dels jugadors del València CF.