Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El VCF no descarta la continuïtat de Javi Gracia

Per Josep Prats · 30 Març, 2021

Javi Gracia va deixar el càrrec a disposició del club el passat mes d’octubre, i ha estat diverses vegades en la corda fluixa després que els resultats de l’equip no acompanyaren.

A més, ell ha afirmat moltes vegades que la seua relació amb el màxim accionista és nul·la. No ha articulat mai paraula amb ell. Segons informa As, amb l’equip classificat dotzè, no es descarta la seua continuïtat per a la pròxima temporada. Tot es decidirà al mes de maig, una vegada hi haja finalitzat la lliga.

De voler anar-se’n a voler quedar-se

En les últimes rodes de premsa prèvies a la parada per seleccions, el tècnic pamplonés tenia la intencionalitat de complir el seu contracte en el conjunt de Mestalla. Al finalitzar la temporada, segons va avançar la Cadena Ser, ambdues parts tindran quinze dies per a arribar a un acord i decidir el futur de Javi Gracia.

Hui en dia, ambdues parts sols volen una cosa: acabar el millor possible a la lliga, ja que la lliga repartix beneficis econòmics depenent de la posició que hages quedat en la Primera Divisió.

Ha perdut el crèdit de l’afició

Amb el pas del temps, Javi Gracia ha anat perdent el crèdit de l’afició. Cada vegada més, ha sigut el focus de les crítiques per part dels aficionats. Encara que Meriton, ha estat durant tota la temporada aguardant les distàncies amb l’entrenador.