Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF no arriba a les condicions del Madrid per Cheryshev

Per Blanquinegres · 03 Juny, 2016

El VCF, en la figura de Suso Gª Pitarch, ha reconegut que l’operació per fer que Denis Cheryshev torne a ser blanquinegre la propera temporada es complica prou.

Al programa conduit per Paco Lloret, a CV Ràdio, el Director Esportiu del VCF ha reconegut que tot i que el VCF ha treballat amb la lesió del rus amb la clara intenció de fer que tornarà a ser jugador valencianista la propera temporada, la situació ha patit un canvi dràstic davant les postures fermes del Club que té el domini del jugador, el Reial Madrid.

Les condicions imposades per el conjunt blanc fan pràcticament difícil que el natural de Nizhny Novgorod torne a formar part del vestidor valencianista. A les últimes setmanes, el VCF sempre s’ha mostrat predisposat per fer que Denis fora integrat de la plantilla de Pako Ayestarán per a la temporada 16/17. També és cert que el conjunt de Mestalla no és l’únic darrere de fer-se amb els servicis federatius del futbolista.

Vila-real i una opció Premier també han mostrat l’interés com per fer que el conjunt de la Castellana entre en plena subhasta per el que encara és el seu actiu. Les informacions situen al conjunt groguet com el millor posicionat. Per tant, el rus i l’equip dirigit per Marcelino García Toral podrien tornar a creuar i caminar en el mateix camí.

Per últim, esta lectura fa que en Mestalla comencen a sorgir diferents opcions per tal de suplir el paper que Cheryshev va realitzar durant la seua cessió. D’ací a les informacions dels últims dies on es parla del serbi propietat de l’Stuttgart, Filip Kostic.