Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF inicia la segona etapa de la pretemporada

Per Blanquinegres · 12 Juliol, 2016

El VCF de la 2016/17 continua el seu camí cap a la millora física i tàctica per al curs futbolístic que es presenta. D’esta fase de treball, el grup dirigit per Pako Ayestarán ja ha esgotat la primera etapa de les diferents programades pel cos tècnic per a esta pretemporada blanquinegra.

Hui de vesprada, el grup valencianista quedarà concentrat en el que serà el punt de partida de les concentracions d’estiu. No serà massa lluny de cassa ja que des d’este dimarts de vesprada fins al divendres, el Parador Nacional del Saler serà la nova localitat i centre d’operacions dels de Mestalla. A banda de València, Països Baixos, Alemanya i Anglaterra seran les properes localitats on el VCF tractarà de completar el seu treball

Esta segona etapa que s’inicia a l’idíl·lic Mar Mediterrani tenia prevista la disputa d’un amistós, el primer de l’estiu, davant el CD Castelló, suspés per el mal estat del terreny de joc i algú que altre problema social al conjunt albinegre que anava a servir, a més com a punt i final del treball de pretemporada portat a terme a la Comunitat Valenciana.

Tot i el seriós contratemps que suposa la cancel·lació de la primera prova per als de Pako Ayestarán, l’entitat de Mestalla confia en poder tancar en pròximes un amistós amb altre conjunt de la nostra Comunitat per tal de poder provar-se i vore davant un rival, i la competitivitat que se li suposa, els primers resultats del treball realitzat al llarg dels primers dies.