+  ACADÈMIA GLOVAL

El VCF Infantil finalitza subcampió a Miami

Per Blanquinegres · 29 Desembre, 2015

Sense revalidar el títol, però amb una gran presència. El conjunt blanquinegre representat en el torneig de la Lliga Promises dirigit per Jose Luis Bravo, ha finalitzat com a subcampió del campionat, oferint una imatge que situa l’Acadèmia GloVal ja no com una de les millors escoles d’Espanya sinó del món. Un any més el VCF deixa bona imatge fins a les acaballes del campionat.

Massa ràpid s’avançava el VCF Infantil en la Final del torneig La Lliga Promises. Abans de complir-se el primer minut de partit Cristian Valera feia el primer per als blanquinegres els quals s’apropaven cap a la reedició del títol ja guanyat la passada edició. Eixa alegria però, quedava ràpidament oblidada perquè Bah es convertia en el primer jugador capaç de foradar la xarxa defensada per Chanza, meta del VCF. Amb3 minuts de joc el partit ja portava dos gols, un per a cada equip.

Les coses es tranquil·litzaren i com si d’el primer equip es tractarà, els conjunt blaugrana agafava la responsabilitat amb la pilota però gràcies a la dura pressió valencianista i la gran qualitat del seu home gol, tornava a trencar la igualtat mitjançant Cristian Valera que arribava al doblet al 17 de la primera part. Desafortunadament, quan el descans ja era una realitat, Servat tornava a igualar el partit amb un superb llançament des de fora de l’àrea. 20 minuts i 2-2 a l’electrònic del camp de Miami.

A la segona part el FC Barcelona va pegar fort en busca del títol. Dels peus d’un dels seus xiquets més físics, Kourouma posava en avantatge als blaugrana i colpejant dos voltes, els catalans es situaven amb el 2-4 al seu favor a falta de 10 minuts però els conjunt de l’Acadèmia GloVal no va donar-se per vençut en cap moment i de nou Valera, completant un hat-trick, retallava fins al 3-4. Finalment, el marcador ja no va patir cap variació i el FC Barcelona es convertia en el nou campió del torneig La Liga Promises succeint al València CF.