+  ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

El VCF esclareix el malentès de l’Acadèmia amb un comunicat

Per Blanquinegres · 09 Febrer, 2016

El València CF ha volgut eixir públicament, mitjançat un comunicat oficial a la plana web, per tal de frenar l’allau de crítiques al voltant de l’obligarietat que tenien tots els integrants de l’Acadèmia GloVal d’acudir al partit de Copa de demà entre el VCF i el FC Barcelona a l’estadi de Mestalla.

Segons assenyalaven este matí a Blanquinegres.com i publicava el diari MARCA, el Coordinador de F11 i F8 del VCF havia fet arribar uns suposats correus a tots els entrenador de l’escola del València per tal de deixar clar que era obligatori que tots els xiquets foren a Mestalla demà a les 21 hores acompanyats per 2 persones que disposaven de 2 entrades gratuïtes mentres que a l’abonat se li fa pagar 10€ si vol acudir al intranscendent partit de semifinals de Copa.

El Club blanquinegre d’esta forma dóna un pas al front per tal de callar les informacions publicades on s’indicava que si el xiquet no presenciava el partit automàticament quedava exclòs de la convocatòria del proper cap de setmana com si d‘una falta d’assistència a un entrenament fora. Uns entrenament que com és habitual en els dies que el primer equip juga en Mestalla modifica o suspén els entrenaments per permetre que tots els integrants del Futbol 11, que disposen d’un abonament de temporada acudisca al Camp de Mestalla.

 

Aclariment Oficial Acadèmia VCF

El Valencia Club de Futbol mitjançant la Direcció de l’Acadèmia del Valencia CF vol aclarir les informacions sobre l’obligatorietat dels integrants de l’Acadèmia a assistir al partit d’este dimecres davant el FC Barcelona.

Se vol aclarir que l’assistència a l’encontre és totalment voluntària, al igual que s’ha fet en altres ocasions, i que no existeix cap obligació d’assistir als xiquets i xiquetes, només s’insistix en que si els pares retiren les entrades, estes no se queden sense utilitzar.

Com en totes les ocasions en que l’Escola ha sigut convidada s’ha flexibilitzat l’horari d’entrenaments per que no se solapen en el partit.

En el Valencia CF només se pensa en la formació i educació dels xavals que formen la seua Acadèmia.