+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF es mou per Alen Halilovic

Per Blanquinegres · 04 Abril, 2016

Segons han pogut destapar els companys de Deportes COPE València, el conjunt blanquinegre ja s’hauria posat mans a l’obra per tal de conèixer les condicions i possibilitats per fitxar al jove croata de 19 anys Alen Halilovic, propietat del FC Barcelona.

Actualment el jove i prometedor mitjapunta es troba a les ordres de l’Sporting de Gijón. Amb ‘El Pitu’ Abelardo, com a tutor, l’internacional amb les inferiors de Croàcia el seu creixement i bones maneres s’ha vist augmentats als 29 encontres que ha disputat i que li han portat a signar, momentàniament 5 gols i altres 5 assistències en la temporada del seu debut a la màxima categoria del futbol espanyol.

El VCF no serà l’únic que es propose a seduir a esta perla que el Barça va fitxar en l’estiu del 2014. El jugador ja sap que l’estiu que ve el seu futur passarà lluny del Nou Camp i que este, segons va a arribar a acordar amb l’entitat, serà de major nivell tractant de vore ampliar la seua ambició deixant darrere l’objectiu de la permanència pel que ara lluita amb els de Gijón. El Sevilla com altres fonts han indicat, serà un dels tants que al llarg de l’estiu preguntaran pel bo de Halilovic.