Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

El VCF es gasta 1M en advocats

Per Josep Prats · 23 Febrer, 2021

Des del club continuen afirmant que el VCF està mal econòmicament perquè el covid-19 ha afectat a totes les economies, tant la del club com la del seu principal inversor, Meriton. No obstant això, Peter Lim es troba, a hores d’ara, entre les 1.000 persones més riques del món, per davant de president d’altres clubs com Fernando Roig i Florentino Pérez.

A més a més, entre tots els consellers del club, tenen un salari de 2,7 milions d’euros. Així ho van aprovar en l’última Junta General d’Accionistes el passat mes de desembre.

Segons han informat a Tribuna Deportiva, el VCF es gasta en advocats externs un milió d’euros. El club té el seu propi servei jurídic, però hi ha altre extern, qui porta els assumptes sols de Meriton.

Per tant, el conjunt de Mestalla podria estalviar-se eixe milió d’euros en un buffet d’advocats extern al club. Encara que sols porten els assumptes a Meriton, el cost és per al club.

S’espera altra situació de vendes massives

El VCF haurà de vendre més jugadors en el pròxim mercat d’estiu, per una quantitat al voltant de 25 milions d’euros per poder quadrar el FPF, ja que este any, per la pandèmia del covid-19, es podia incomplir.

Per tant, Meriton pensa fer una venda massiva de jugadors, fins i tot, més gran que l’estiu passat. Jugadors importants en l’actual plantilla podrien canviar d’equip. De moment, si la renovació de Kang In no es fa efectiva, el coreà seria una de les principals vendes de l’entitat valencianista. A més, també estaria Maxi Gómez en la rampa d’eixida per a alliberar massa salarial. Cillessen podria ser també un dels jugadors en eixir.

La política de Meriton consistix a firmar jugadors a un bon preu, amortitzar-los durant el temps que siga necessari, per a poder després vendre’ls per damunt del seu preu d’amortització.