Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF es fixa en Herrera com a substitut d’André Gomes

Per Blanquinegres · 06 Juny, 2016

Davant el culebró de l’estiu a València, el cas André Gomes, l’entitat blanquinegra ha de cobrir-se les esquenes per tan d’estar preparat davant una hipotètic eixida del mig centre portuguès. Les voluntats i ofertes del United i la Juventus de Torí estan presents i l’opció del mexicà Héctor Herrera jugador ara mateix a les files del FC Porto.

Esta porta que s’obri al VCF apareix redactada segons el diari portuguès O Jogo. La informació parla de que l’internacional per la tricolor mexicana serviria en Mestalla per tal de cobrir l’eixida d’André Gomes. Este moviment, amb el conjunt que ara es troba dirigit per l’ex tècnic blanquinegre Nuno Espírito Santo, eixiria per un preu al voltant de la xifra de rescissió del mexicà (40 milions d’euros).

El VCF no seria l’únic preparat per oferir per Herrera. Per una banda, el Nàpols ja ha arribat a una xifra de 20 milions d’euros, insuficient per al conjunt d’Os Dragões. Per altra, la Juventus també ha cridat a la porta per conèixer les condicions contractuals de l’internacional. Amb Herrera present a la Copa Amèrica Centenari celebrada als Estats Units, el conjunt portuguès pensa en la revaloració del jugador i així poder tindre major força en les futures negociacions.