+  PRIMER EQUIP  

El VCF es complica la vida a la Champions League

Per Blanquinegres · 25 Novembre, 2015

La victòria ‘in extremis’ del Gent ahir al camp de l’Olympique de Lyon per 1 gol a 2 complica i molt, la supervivència del València CF dins la millor competició per Clubs del món. La situació ja es va posar compromesa quan el Zenit tombava sense massa patiment als de Nuno per 2 gols a 0. Novament, el conjunt del Túria desaprofitava la possibilitat de tancar, d’una volta per totes, la classificació cap als octaus de final dins del Grup H.

Esta situació es podia preveure després de que el marge de maniobra quedarà reduït a mínims després de l’anterior derrota patida al camp del Gent (1-0) fa ja unes setmanes.

Ara la supervivència dins la Champions ja no depèn del VCF, ja no està a les seues mans. El grup que comanda el Zenit, invicte, el continuen, després de 5 jornades disputades, el KAA Gent amb 7 punts, momentàniament classificat cap a octaus com a 2on, 3er el VCF amb 6 punts i últim, ja eliminat amb només un punt, l’Olympique de Lyon.

L’última jornada per tant el VCF haurà de sumar els 3 punts davant l’Olympique i esperar que el Zenit de Sant Petersburg tanque la fase de grups o be amb victòria, o almenys empatant al Ghelamco Arena de Gent. De no complir-se este guió al 100%, els blanquinegres es convertiran en equip d’Europa League. Un fet que provocaria que el primer projecte Lim al VCF passarà a ser tot un autèntic fracàs, sobretot perquè este adéu tan precipitat arribaria en la competició predilecta i favorita del magnat de Singapur tenint també en compte tot el que va costar arribar fins ella i el que suposa per l’entitat.