+  ACADÈMIA GLOVAL

El VCF es classifica per a la Final de La Liga Promises

Per Blanquinegres · 29 Desembre, 2015

El conjunt infantil del València CF defensarà la seua corona abastada l’any passat a la gran final del torneig que estos dies s’està celebrant a terres americanes.

Celebrades les semifinals, els de Jose Luis Bravo han superat per un gol a zero al Sevilla FC. El gol ha sigut obra de Jesús Vázquez, fill del que fora secretari tècnic del VCF fins l’any 2013, Braulio Vázquez. El desempat en el qual es trobava el partit no s’ha trencat fins arribats a la segona meitat del partit, concretament a falta de vora 10 minuts per a la fi del partit.

Un volta més els grup valencianista ha deixat la seua porteria a 0. El VCF és l’únic equip al torneig que encara no sap el que es rebre un gol, una senyal clara de la fortalesa del grup blanquinegre. En l’últim minut del partit ha pogut ampliar diferències el conjunt de l’Acadèmia GloVal però el travesser ha evitat el 2 a 0.

Ara s’espera rival per a la gran Final. Barça o Vila-real seran el que completen l’últim partit que podria tornar a convertir als valencianistes en campions d’este típic torneig de Nadals. Serà a les 18:45h i podrà seguir-se en directe en La1 de TVE.