Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF valora a Guedes en 40M

Per Josep Prats · 20 Abril, 2021

El portugués va ser un dels millors jugadors en el partit del passat diumenge davant el Betis al Benito Villamarín. A més, va ser qui va fer l’1-1 amb un gran tir des de fora de l’àrea, el qual va batre a Bravo pel cantó inferior.

No obstant això, Guedes ha sigut molt irregular durant tota la temporada, no trobant el seu màxim nivell i estant moltes vegades, psicològicament, fora de la dinàmica de l’equip.

A més a més, les lesions tampoc han estat del seu costat esta temporada. Per tant, també s’ha perdut una gran quantitat de partits per tindre molèsties musculars. Quan es va recuperar, Javi Gracia no el va posar a l’onze titular, posant per davant d’ell, fins i tot, a Álex Blanco.

Per això, el club ha posat al lus en la rampa d’eixida per al pròxim mercat de fitxatges. Segons han avançat a Ser Deportivos Valencia, el VCF taxa a l’extrem en 40 milions d’euros.

L’Eurocopa podrà revalorar-lo

El jugador valencianista està intentant mostrar el seu millor nivell per a tornar a anar convocat amb la selecció portuguesa en l’Eurocopa del pròxim estiu, ja que en les últimes tres convocatòries, no ha aparegut a la llista de Fernando Santos.

Per això, el club espera que Guedes vaja a l’Eurocopa de Nacions i es puga revalorar durant el torneig. Així, el conjunt de Mestalla podria traure més benefici econòmic amb la seua venda.