Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

El VCF demana a la UEFA que el juvenil jugue la pròxima Youth League

Per Alex Chardí · 14 Abril, 2016

Esta temporada, el VCF va ser eliminat de la UEFA Youth League per un clamorós error dels àrbitres que no varen veure com un dels penals llançats pel VCF entrava dins de la porteria i no concediren el gol. Esta errada va fer la volta al món però no va aconseguir que la reclamació a la UEFA donara resultat i el VCF juvenil va ser eliminat de la competició.

El juvenil que estava fent una grandíssima competició havia arribat a la tanda de penals davant el campió de la temporada anterior i un dels favorits, el Chelsea, però un error, que va reconéixer fins al mateix rival, va derrocar totes les aspiracions dels joves valencianistes en esta competició.

Amb tots aquests precedents, tal com adelanta COPE València, el València CF ha fet una petició a la UEFA per tal que el VCF juvenil siga invitat per a disputar la UEFA Youth League la pròxima temporada, i d’esta manera resoldre la errada.

Ara la pilota està damunt el terrat de la UEFA, que haurà de valorar les possibilitats de fer esta invitació per tal fer un poc de justícia.

youth league