Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El VCF, atent als moviments de De Paul

Per Josep Prats · 17 Març, 2021

El passat estiu, sols foren dos equips, els quals no fitxaren, i van ser el Reial Madrid i el VCF. Per això, s’ha vinculat ara a l’argentí De Paul al Reial Madrid, qui està triomfant a l’Udinese.

Segons avançava Defensa Central, el possible traspàs de l’argentí al Reial Madrid seria un interés per al conjunt de Mestalla perquè podria cobrar una xicoteta quantitat de diners pels drets de formació de De Paul.

Els drets de formació

De Paul va arribar a la capital del Túria l’estiu de 2014, i l’any 2016, va ser traspassat a l’Udinese per una quantitat similar, uns 4 milions d’euros. En eixa operació, el VCF es va aguardar un percentatge d’una possible futura venda. Eixe percentatge estaria entre el 10% i el 15% de la futura venda.

Tot apunta que el conjunt madrileny oferiria entre 20 i 25 milions per l’extrem, aleshores, el VCF cobraria entre 2 i 3 milions, cosa que seria una bona notícia per a l’economia del club valencianista.

A més a més, el VCF cobraria un extra de solidaritat pels drets de formació. Això suposaria el 0,75% del preu del seu traspàs. Una altra xicoteta quantitat de diners, la qual seria benefici per al conjunt de Mestalla.