Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Valladolid posa preu a Marcos André

Per Gerard Gálvez · 25 Juny, 2021

El València segueix en negociacions de jugadors per a reforçar la plantilla de cara a la nova temporada. Una de les opcions que maneja el club de Mestalla és fixar-se en jugadors d’aquells equips que han descendit i poden eixir del seu club per un preu més baix. Un d’aquests jugadors en els quals s’ha fixat el València és Marcos André, davanter del Valladolid.

El Valladolid posa preu

Segons Marca, el Valladolid hauria fixat un preu per al davanter brasiler. Malgrat que volen comptar amb el jugador per a la pròxima temporada, en el José Zorrilla saben que serà difícil retindre al jugador, per això, en Pucela haurien fixat al davanter en els 10-15 milions d’euros, una xifra a partir de la qual podrien asseure’s a negociar. L’Almería va oferir 6 milions l’any passat i el Valladolid els va rebutjar.

Vol eixir de Valladolid

El jugador ja ha tingut diverses reunions amb el club, mostrant el seu desig d’abandonar el club rumb a un equip de la primera divisió. L’agent del futbolista ja l’està movent i han eixit interessos d’altres clubs com Osasuna o Granada. No obstant això, a Marcos André li encanta la idea de recalar a Mestalla.

El València ho valora en menys diners

El València considera impossible que el Valladolid vaja a rebre una oferta d’aquesta quantitat de diners pel davanter. Per això, des de les oficines de Mestalla consideren que podrien traure al futbolista per una xifra pròxima als 5 milions d’euros, una quantitat de la qual, a Valladolid, ni es plantegen.