ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El valencianisme es converteix en el millor actiu i el seu pes es veu reflectit en els comptes

Per Alex Alfaro · 16 Novembre, 2023

Mestalla i la seua afició s’ha convertit en el millor actiu del club. I no és només una qüestió metafòrica ni romàntica, sinó que l’actuació del valencianisme s’ha vist reflectit en positiu en els comptes del club. Per a ser exacte, les partides que tenen a veure amb l’afició són de les poques que augmenten en els comptes anuals del club.

Si anem als registres de la temporada, l’assistència mitjana a Mestalla va ser de 41667 i es va aconseguir una assistència mitjana de 84,29%. D’aquesta manera, es va aconseguir una recaptació total de 7 milions d’euros.

Els ingressos per patrocinadors també han crescut. Mentre que la reputació del club va cap avall, el departament liderat per Jorge García ha millorat els ingressos de les últimes tres temporades fins als 17,5 milions. Per a la temporada 23/24 s’espera mantindre els mateixos registres.

Les botigues del club (són una empresa a part de València C.F S.A.D també milloren els seus ingressos fins als 6.1 milions d’euros, augmentant 1.1 milions. Una mostra més de la voluntat de l’afició i de l’èxit de les camisetes Puma.

Respecte al que portem de temporada, en els primers sis partits de lliga s’ha aconseguit una assistència mitjana de 43464 espectadors i una mitjana d’assistència del 90%