Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

El València vol un migcampista, un central i un davanter

Per Gerard Gálvez · 21 Maig, 2021

El València continua movent-se pel mercat de fitxatges de cara a reforçar una plantilla que ha lluitat per mantindre la categoria enguany. El principal obstacle són els més de 30 milions que el club ha de vendre per a ajustar els comptes d’enguany.

Segons ha informat Ser Deportivos València, mentre no es produïsquen aquestes vendes, Meriton continua buscant jugadors cedits o lliures, sense gastar-se diners. Els objectius són un migcampista, un defensa i un davanter.

Omar Mascarell, en el punt de mira

Com ja s’informara fa uns dies, el València s’hauria fixat en el jugador, natural de Tenerife, del Schalke per a reforçar-se aquest estiu. El seu equip ha descendit i el club de Mestalla ja hauria preguntat per les condicions en les quals eixiria el futbolista. El seu agent va estar reunit amb Anil Murthy i Corona dimecres passat.

Germán Pezzella, opció en defensa

Un dels pocs noms en defensa que ha eixit aquests dies per a reforçar al València és el del central argentí Germán Pezzella. El central argentí acaba contracte al juny de 2022 i considera que el València en una bona opció per a continuar la seua carrera. Pezzella ja va estar en el Betis, per la qual cosa ni l’idioma ni l’adaptació a la lliga suposarien un problema per al jugador.

En punta, Rafa Mir

El que ja fora jugador del València fins al filial s’ha destapat com un dels grans golejadors de la temporada amb l’Osca. Els 13 gols de Rafa Mir en un equip que lluita per no descendir és un bon aval. El jugador podria vindre cedit i hi ha jugadors, com Guedes o Kangin Lee, que poden formar part de qualsevol operació amb el Wolverhampton.