Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València torna a interessar-se per Pezzella

Per Pablo Marquez · 20 Maig, 2021

Després d’haver-se salvat i a falta d’una jornada per a finalitzar la lliga, el València CF comença a plantejar-se els canvis per a la pròxima temporada. En la directiva tenen clar que hi haurà vendes, perquè no entraran en posicions europees, però este any sí que esperen poder fitxar a algun futbolista en el mercat d’estiu.

De fet, segons ha informat el periodista del diari AS, Nacho Sanchís, German Pezzella torna a estar en l’agenda del València per a reforçar la parcel·la defensiva la pròxima temporada. El passat estiu, el club de la Capital del Túria va estar molt interessat en ell, però finalment no es va poder concretar res per l’elevat preu que demanava la Fiorentina.

La veritat és que el València CF mai ha deixat d’estar interessat en el fitxatge de Germán Pezzella. Segons ha afegit Nacho Sanchís, Pezzella sempre ha sigut la primera opció i el València ha mantingut el contacte durant els últims mesos. A més, en les pròximes setmanes, es produirà una reunió clau entre el club i el futbolista per a avançar en el seu fitxatge.

Pezzella acaba contracte la pròxima temporada

No obstant això, la situació contractual del futbolista ajuda molt a una eixida. German Pezzella acaba contracte en juny de 2022 i el futbolista argentí considera que el València CF és una bona opció per a la seua carrera. Per tant, tenint en compte estos dos aspectes, el central argentí podria eixir de la Fiorentina per un preu més baix dels quinze milions que demanaven el passat estiu.

Ara mateix, Germán Pezzella és la principal opció de la secretaria tècnica del València CF. El central de vint-i-nou anys ha crescut molt en la seua etapa en la Fiorentina i la seua experiència en el món del futbol podria ajudar a una plantilla molt jove que ha necessitat referents dins del vestuari. D’altra banda, Germán Pezzella és un futbolista que ja coneix la Lliga Santander, ja que va jugar en el Reial Betis dos temporades. Per este motiu, des del club de la Capital del Túria són conscients que la seua adaptació seria prou senzilla.

El València vol fitxar en diferents posicions

El València ja ha començat a moure’s. A la davantera, Rafa Mir és la primera opció. Al migcamp, el València ha considerat l’opció d’Omar Mascarell. Ara, el club espera poder tancar al central argentí i començar una regeneració per a acabar en posicions europees al finalitzar la pròxima temporada.