La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València vol començar la lliga amb tres punts
,

El València vol començar la lliga amb tres punts

COMPARTIR

728-90

Sumar tres punts. Eixa és la premissa que li ha donat Marcelino García Toral als seus jugadors. A la ment del tècnic asturià està encara el mal inici de temporada que va tindre el conjunt de Mestalla la passada temporada i, com va dir a la ronda de premsa prèvia, sap que és molt difícil que es torne a repetir el que va succeir en la campanya 18/19.

L’equip valencià torna a arrancar al seu feu, com va fer la temporada passada, però no vol tornar a començar sense sumar una victòria al seu caseller. Tot i que el context i la situació del València no són idònies per a tindre un bon començament, l’equip de la capital del Túria té davant de si un rival perfecte per calmar les aigües i tornar a la senda de la tranquil·litat.

No obstant això, els de Marcelino no tindran gens fàcil arrancar la temporada amb una victòria, davant tindrà a una Reial Societat que porta molts anys posant-li moltes dificultats al València a Mestalla, encara que els primers tres punts del conjunt blanquinegre la temporada passada foren davant l’equip txuriurdin, això sí, a Anoeta.

A més, Marcelino finalment no podrà comptar amb Parejo ni Gayà, dos dels seus pilars fonamentals, que no han pogut rebre l’indult proposat per la RFEF perquè Comité de Competició l’ha tirat enrere.

El nom propi del qual tota l’afició està pendent és el de Rodrigo Moreno. El jugador hispano brasiler ha entrat a la convocatòria de Marcelino García Toral per al partit davant la Reial Societat, i, encara que pareix que pot ser titular, la parròquia de Mestalla no té tant de clar que hi vaja a eixir de la partida al debut a la lliga.