ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València vol a Samuel Lino per a la pròxima temporada

Per Pablo Marquez · 13 Octubre, 2022

Samuel Lino s’ha convertit en una de les millors notícies del València de Gattuso esta temporada. El davanter brasiler ha ficat en peu a Mestalla en més d’una ocasió i el seu rendiment ha sorprés a tots. El principal problema de Lino és que la seua incorporació va ser una cessió simple. Per tant, en un principi, tornarà a l’Atlètic de Madrid en el mes de juny.

No obstant això, en el València estan encantats amb Samuel Lino. De fet, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València ja s’ha ficat en contacte amb l’Atlètic de Madrid per a poder comptar amb Samuel Lino a partir de la pròxima temporada.

Cal recordar que esta operació es va produir, perquè l’Atlètic de Madrid tenia al màxim els jugadors extracomunitaris disponibles i va buscar una eixida de Lino. Este fet més el fitxatge d’Antoine Griezmann podrien provocar que Lino tampoc tinguera lloc en la plantilla de Diego Pablo Simeone.

L’Atlètic de Madrid ja sap de l’interés del València per mantenir a Lino en el seu equip. En un principi, el club de la Capital del Túria plantejarà una nova cessió per al pròxim any, perquè la situació econòmica no és bona i no pot fer grans operacions.

No obstant això, Peter Lim no descarta la compra del davanter brasiler. L’únic problema és que Samuel Lino continuarà creixent en els pròxims mesos i el seu valor de mercat podria ser massa elevat per al València, la qual cosa provocaria que el seu fitxatge fora impossible.

D’altra banda, tal com ha pogut confirmar Blanquinegres, Lay Hoon tornarà de Singapur abans del partit contra l’Elx. Amb la presidenta en València, s’esperen nous contactes per Samuel Lino. Haurem d’estar pendents del futur del brasiler. Mentrestant, Lino continua molt actiu en un València de Gattuso que il·lusiona.